Kunstnersamtale
Kunstnersamtale

Vi er svært glade for å kunne invitere til digital kunstnersamtale mellom aktuell utstiller Ole Martin Lund Bø og daglig leder i LNM, Randi Thommessen. Det er lunefulle tider, og vi avventer muligheten til å gjenåpne utstillingen for fysisk besøk. Følg oss her på LNM.no og på Facebook og Instagram for siste nytt om våre åpningstider!

Samtalen har premiére på YouTube torsdag 8. april kl. 18:00 og vi håper mange vil se den sammen med oss da! Videoen vil være fritt tilgjengelig etter dette.

I utstillingen Topos viser Lund Bø nye malerier produsert over det siste året. Verkene i utstillingen er resultatet av en intuitiv og prosessorientert utforskning, som står i kontrast med hans tidlige, sterkt konseptfokuserte arbeider. Lund Bø bruker Jærlandskapets topografi som utgangspunkt for en malerisk granskning som på organisk vis hekter seg på flere av gjennomgangstemaene i hans kunstnerskap.Ole Martin Lund Bø (f. 1973, Stavanger) har siden han gikk ut av Kunstakademiet i Bergen i 2002 hatt en aktiv kunstnerkarriere med en lang rekke utstillinger. Ved siden av maleriet jobber han også med skulpturelle installasjoner og fotografi. Han har drevet visningsstedet Meat & Marble i Havanna i 2015-17, deltatt på flere prosjekter i New York og Berlin og stilt ut i Norge på steder som Astrup Fearnley museet, Bergen Kunsthall, Fotogalleriet, Kunstnerforbundet, Galleri Opdahl, Prosjektrom Normann, Melk, Noplace, QB for å nevne noen. Hans verk befinner seg bl.a. i samlingene til Stavanger kunstmuseum, Kode, Equinor, Kulturrådet, med flere. Ole Martin Lund Bø bor og jobber i Oslo.