Vi er opptatt av at våre besøkende og medlemmer skal føle seg trygge på at vi behandler deres persondata etter gjeldende lover og regler. Derfor vil vi klargjøre hvilke persondata vi henter inn og hva vi gjør med dem.

Først og viktigst: Deler vi dine data med noen?
Nei. Vi innhenter et minimum av data utelukkende for å kunne tilby informasjon om vår virksomhet. Disse dataene vil ikke på noe tidspunkt deles med andre virksomheter eller institusjoner.

Vår hjemmeside, LNM.no
- IP-adresse: Ved bruk av LNMs hjemmeside registreres din IP-adresse.
- Cookies: Lagres på din harddisk og gir oss informasjon om når du sist besøkte LNM.no samt hvilke sider du besøkte hos oss. Denne kan du slette selv i nettleseren din.
- Google Analytics og Google Tag Manager: Vi samler anonyme statistiske brukerdata om besøkende til vår nettside via tjenestene Google Analytics og Google Tag Manager.

Nyhetsbrev og utstillingsinvitasjoner på e-post
Til våre utsendinger pr. e-post; utstillingsinvitasjoner, nyhetsbrev, pressemeldinger og medlemsinformasjon, benytter vi tjenesten MailChimp. I denne sammenheng lagrer vi navn og e-postadresse. Dersom du vil kansellere abonnementet, vennligst benytt dette skjemaet eller send en e-post til daglig@lnm.no.