Vis oss hvelvet!
Vis oss hvelvet!

OBS! Kun få plasser; bindende påmelding

I samarbeid med Norges Bank inviterer vi til en fascinerende og unik mulighet: Bli med inn i seddel-hvelvet og se noen av Norges Banks samlede verker! Bak hvelvets pansrede dører presenterer vi et utvalg av arbeider innkjøpt og kommisjonert fra LNMs medlemmer over de siste 30 år. Her møter vi kunstnerne Marius Martinussen, Marianne Wiig Storaas og Harald Fenn i samtale om verkene.

I tillegg vil Kunstansvarlig i Norges Bank, Alain Clerambault, gi en kort redegjørelse for hvordan de bygger opp og forvalter sin kunstsamling.

Kunstnersamtale i LNM kl. 19:00
Etter arrangementet i banken åpner vi dørene i LNM hvor kunstkritiker og skribent Stian Gabrielsen samtaler med André Tehrani om hans aktuelle separatutstilling Parking & Transportation.

Utstillingen består hovedsakelig av abstrakte malerier som gjør bruk av manuelle og maskinelle prosesseringer av grafiske data, som webfarger eller geometriske mønstre. Presentasjonen omfatter også utvalgte skulpturale verk som belyser transport i mer logistisk forstand, i form av veggmonterte fraktkasser som inneholder kunstnerens eldre malerier.


Vis oss hvelvet! er en del av Kunst i Kvadraturens arrangementsprogram med nabosamarbeid i fokus.

Kunst i Kvadraturen (KiK) er et nettverk av 12 visningssteder for kunst. KiKs arrangementsprogram for høst 2018 / vår 2019 består av månedlige innslag i regi av 12 store, små og mellomstore visningssteder for visuell kunst i samarbeid med en nabo i Kvadraturen. Tiltaket er en tverrfaglig satsning som ønsker å bidra til publikumsutveksling mellom ulike virksomheter i byområdet.